:: My gangS :: TQVM

Thursday, July 24, 2014

Tarikh tayang Sebenarnya Saya ISteri Dia Raya dan Gambar Shooting



ASSALAMUALAIKUM

Promo telemovie sebenarnya saya isteri dia dah mula keluar di tv3..ofkos bila dapat tahu mestilah eksaited kan? Hehe..boleh juga tengok kat utube..ada tiga versi tak salah..


1)    sekaligus dgn lymaraya, kggirlraya tu satu..yang ni dia tunjuk part firash,syaf dan anak dia, reeya..yang ni dia oppo smartfone taja..
2)    masa iklan kat tv tu..iklan dia je..ada tunjuk part shopping kat jalan tar..dan dapat anak kembar..
3)    iklan sekali dengan kggirlraya..yang ni tunjuk firash pengsan sebab syaf ada bagi satu surat..


okla..berbalik kepada shooting ssidraya yang berlangsung selama seminggu bermula 01/7/2014- 07/07/2014..memang agak hazab jugaklah nak dapat gambar shooting..kebanyakan dapat dari pengarah je..then tetibe dapat kenal dengan mak kepada reeya (arissa puteri) so dia lah yang banyak bagi gambar shoot..nak harap kat izzue n tiz, memang susah sikit kot sbb jadual pack sgt..then ade lah kenal sorang krew ssidraya ni yg juga merangkap extras..so dia lg bnyklah jugak bg picca shooting...dorang ni sampai kul12 malam stil shoot walau puasa (respect giler)..so masa 06/07/2014 hari tu sempatlah jenguk ke tempat diaorang shooting kat area ukay perdana tu :D

note :
- elfaezaulhaq yg ganti uqasha senrose sebagai watak rania 
- utk gambar yg lebih boleh view kt my ig novelis_zura_asyfar 
atau di pages 
- selamat menonton dan selamat hari raya, maaf zahir dan batin


TARIKH TAYANG :

HARI RAYA PERTAMA PUKUL 9 MALAM di TV3 (jangan lupe hashtag #ssidraya di twitter ye? @zuraayfar11


























3 comments:

hana_aniz said...

ohhhh yeayyyy!! hehe

tahniah zura! :D

Kartini Awi said...

Tak sabar nye nak raya....boleh tengok ssid ni. Rindu izzue n tiz zakiah. Pasangan yg molek n chemistry yg kuat.....

Rabiatul Afiqah Rabiatul said...

Tak sbrnye nk tengok...mcm best je,mcm best je...