:: My gangS :: TQVM

Sunday, August 12, 2012

Entry tak berkait ngan novel..


As-salam semua..lama giler tak update entry kan..so sorry..bulan pose mmg slow sket ni…tambahan tabs pulak wat hal takleh nk up entry ke blog..so agak menyakitkan hati jugak lah…
Disebabkan ramai dah geng2 penulis lain dh siapkn manuskrip, ai so jeles jugaklah dgn dorang..kalo pasal citer menantu dari oversea tu baru sampa 150 pages..lambat lg nak siap…lappy takde lagi…ade tabs pon takleh wat pape gak..grr jugak..
So selepas diskas n wat survey itu ini n pertolongan dr seseorang..11/8/2012, pergilah beli lappy kat kuantan parade..kemaman ni mahal kot..nak kencing harga je tokei2 kedai kt sini..
Then sekarang ni ade dua..laptop n tabs yg baru beli dua bulan lepas..kalo manuskrip tak siap jugak tak tahulah..haha..hope  sempatla satu tuk pesta buku tahun depan kan? Aminnn..


tabs samsung galaxy 10.1 (gmbr google)

                                                               
                                            (lappy asus i5)


Ade jugak yg request SSiD versi raya, tp tak tau boleh sempat taip ke tak..cz skrg ni dah kena buat persiapan nak raya pulak…ade tak cukup kasut lagi…baju baru sehelai..tudung tak beli lg..hehe…tu belum masuk kuih raya yg kena beli..haha..sory k..merapu pulak..
Raya dah dekat kan,  so sy kt sini nk ucapkan selamat hari raya, maaf mahir batin if ade tersalah kata, tersilap bicara…nk bagi kad raya kt followers blog pn mmg tak cukup dh cz hr tu up ke geng2 fb je dh 120 lebih..insyaAllah next year mungkin akan bg lebih cz mase tu dh dpt royalty…ni mtk duit ngn addy je kut..hehe..
Lastly, take care n selamat balik kampung J

p/s : 1st entry yg gune ngn lappy baru :)

1 comment:

Kathy Tuah said...

semoga lepas ni proses menulis akan berjalan dgn lebih lancar ^^


apa2 pun selamat hari raya zura..maaf kalau selama kita kenal sy ada terkasar bahasa..maaf ye :')