:: My gangS :: TQVM

Friday, August 5, 2011

Short Notice about novel Actually, I’m His Wife!!!


Assalamualaikum pada semua readers and followers novel Actually, I’m His Wife...Hurm, nak cakap macam mana eh? Sebab berita ini agak mengejutkan jugaklah. Nampaknya novel Actually, I’m His Wife terpaksa dihentikan kat blog..hanya update di p2u saja..Sorry n mintak ampun sangat-sangat..Zura dh dpt offer n kena siapkan manuskrip untuk penilaian penerbit..InsyaAllah if tak ada aral melintang, citer ni akan ke versi cetak..Tapi jika manuskrip ni ditolak, ia akn kembali update di sini..Pada yang tertunggu-tunggu citer ni update, ribuan ampun dan maaf zura ucapkan...Komen-komen serta kritikan zura terima dengan hati terbuka..Sayang korang semua ;)

21 comments:

fallenmoon said...

wahhh! tahniah sis! :D

Eiymah said...

Hehehehe..suke2! tak sabar nak tunggu versi cetak nanti

dila said...

wahh...congret..mesti kne beli ni hehe...ape2 pekembangan bgtau la sume reader kat sini hehe gerenti mesti sume x saba nak beli kalau jadi versi cetak....

nea_124 said...

tahiah :D

liyana said...

waaa..cngrt sis
da xsbr nak tnggu versi cetak dye..
cite mang bez la..
good luck
:)

Anonymous said...

wahh!!congret sis..
good luck..
:)

momochan said...

OMG! tahniah !! hehee>.<
momochan tak sabar nak beli versi bercetak.huhuhu

Xuanza said...

congrats..cite nig mmg best tp sdih sket sbb nk kene tunggu lame lg..tp ape2 pun tahniah..xsbr nk beli buku nih :D

missn said...

tahniah....
mnx2 cpat la kuar...
x sbar nak tau cter nya..

Wild Cherry said...

Tahniah sis... WC baru je nk bace kt blog... nmpknye kene 2ngu kt p2u la..

aku hasmie said...

bestnya. haha.
walaupun sedih gak sbb dah baca then tergantung.
tahniah tahniah.
tak sabar nak beli.
:D

Acik Lana said...

Yeahoo! Congrats zura! Xpe.. Alhamdulillah.. Peluang dh dtg kan, grab it. We olls setia menanti walaupun lama. Sadis. Haha

Gud luck! Hepi 4 u! (Lompat2 smbil tepuk tgn)

Gigih la pasni nak siapkan kan.. :)

zura asyfar said...

moon : thanks :)

eiymah: tqvm..isnyAllah kalo ade rezeki kuarlah :)

dila : tengs...okey2, ape2 hal nnt zura bgtaw kt sini nnt..dunt worry :)

nea : tq :D

liyana : tengs dear...hehe :)

anon1 : tengs :D

momochan : tq2 :)

xuanza : tqvm :)

missn : tq2 :)

wc : tq2..hehe...kena bc kat vlog la cz sis dh removed dr blog...

aciklana : tqvm..tu ha, terkejut cmpur teruja ni..hehe

~ ha'ah gigihla nk kena siap mss ni...jd editor pernah tp siapkn mss ni tak pernah plak..hehe :)

Anonymous said...

alhamdulillah, support u!
rezeki ramadhan nie.
for sure trus menanti novel ni.
t bgtaw perkembangan novel ni, ek.
thanks zura!

~akumie.

blinkalltheday said...

tahniah zura,even ade sedikit sadis la jgk..post la nti satu bab pas kejadian kt stor tu..xsabar nak beli dis book..ni novel pertama bakal dicetakkan ke?

nursya said...

tahniah zura...
ktorg sure tggu punya citer nie kuar..
tp blh x klw ada n3 br yg update kat p2u tu, update skali kat blog..
senang ktorg tau..

YONG JIAO XIU said...

congrats! tp xkan xleh update sikit2 kat sini. p2u tu slow lah, seminggu sekali je.huhuhu

Nurf said...

congrats ya!

baguss2...i loike!!

Domo Mega said...

wah...tahniah3...x sabar2 nk tggu versi cetak punya...hihi...

Afifah said...

tahniah kak zura..tak sabar nak baca full punya nanti.. :)

aiscream cokolat said...

congrats sis!!! nti klw da kuar versi bercetak leh wat pekasam...hehehehe~
but still akan rindu gak nak tunggu n3 baru...pape pon always waitin!!!