:: My gangS :: TQVM

Wednesday, July 3, 2013

Untuk peminat drama Sebenarnya Saya Isteri Dia! :D




Assalamualaikum…

Bertemu kembali kita di ruangan ini..Seperti yang telah diketahui, episode terakhir Sebenarnya Saya Isteri Dia akan berakhir Jumaat ini 5/7/2013 di Slot Zehra TV3..Okay, serius cakap memang tak sabar nak tengok..iyalah, saya sendiri tak pernah mintak skrip dia so rasa excited tu macam fans #ssid jugakla..hehe

Dan petang tadi TV3 telah menyebarkan poster untuk LiveCHat bersama pelakon #SSID..hari jumaat ini pukul lima petang..biasanya live chat ni diadakan di gua.chat rasenye..






Dan yang terbaru selepas maghrib tadi, pihak Karyaseni telah mengconfirmkan ( sila jgn tiru pkaataan  ni yer) akan ada tayangan ekslusif di Rasta TTdi, Sungai Penchala bermula pukul 7.30- 9.30 malam..so sesiapa yang berdekatan dan mempunyai masa terluang, jom kita sama-sama memeriahkan event ini..pelakon #ssid iaitu IZZUE ISLAM a.k.a Firash Arshad pun ada nanti..tapi Tiz Zaqyah tak konpem lagi ada ke tak sebab rasanya dia macam tak ada kat area KL ni..apa2 pun nilah masa terbaik untuk jumpa geng2 yang punyai minat yang sama rite? Hehe..




*mohon #SSiDfans yang akan dating ke Rasta nnt pakai baju pepel (purple) sbb dalam novel ni mmg tema pepel n baju syaf n firash time sanding pn pepel..hehe


*epi 12 minggu lepas cecah 9 juta lebih rating penonton..Alhamdulillah :D



7 comments:

misza said...

episode akhir 2jam ke? tiz shooting 'jodoh itu milik kita' kot.

Mohd Aizat said...

akak.. btul ke ade ssid 2? cite pasal mama n papa firash time bercinta dulu sama kes kna kawen paksa n abg papa dia meninggal? tul ke?

Nor Fadzila said...

Salam kak zura.. Saya baru je baca sambungan SSID akak tulis di FB... best2!! Sambung la lg.. X sbr pulak nk baca.. Best jugak ni kalau diadakn novel SSID2.. SSID RAYA (dh baca juga, tp smpi part 3.2 je ek?) ble digabungkn sekali dgn SSID2. Saya sokong 200%!!!

Nor Fadzila said...
This comment has been removed by the author.
Rizal Adrianshah said...

Mintak untuk SSID adakan SSID raya pd tahun ni atau tahun dpan.Ramai orang menantikan SSID RAYA.

Rizal Adrianshah said...

Mintak untuk SSID adakan SSID raya pd tahun ni atau tahun dpan.Ramai orang menantikan SSID RAYA.

Mia said...

Awak... Baca kat fb tu kat mana ehk? Leh share x