:: My gangS :: TQVM

Friday, February 22, 2013

Sekitar photoshoot Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia!

Assalamualaikum...lamanya tak jenguk blog...apatah lagi nak update..huhu...pada semua yang dah tahu akan pelakon drama ini, itulah pelakonnya yg sah..pilihan dari penerbit..Izzue Islam dan Tizz Zaqyah..Hari ni mereka berdua dah buat photoshoot dan maybe utk tayangan april ini sebab dah nk start shooting katanye...kat bawah ni ada gambar2 mereka berdua..hope boleh diterima seadanya..






*sumber dr instagram izzue islam, tizz zaqyah n penerbit jalena rejab
*perut dah bulat (5 months preggy) so tak boleh nk menaip lagi..stop sampai akhir tahun ni..soorrryy..

3 comments:

Zakiah Halim said...

eee... x sabar nak tgk nanti...

ainul bariah ibrahim said...

Yang penting hero mesti ada lesung pipit.....izzue islam pun lakonanyer not bad...all the best utk produksi ..harap produknyer sebagus novel..sebab novel ni antara may fav..

zura asyfar addy rifqhiey said...

zakiah - sy pon tak sabar ni..hehe

ainul - siyes sy dh lupe watak firash tu ada lesung pipit..hehe...hope so..amin..