:: My gangS :: TQVM

Sunday, June 17, 2012

Teaser Bab 11 Menantu Dari Oversea?


BAB 11

OH I SEE. Hmm, kenapa Ayara tak bagitau yang dia dah bertunang? By the way, I’m Raziq Haiqal, Maintenance Manager kat hotel ni,” balas encik Raziq seraya menyambut huluran tangan Shanzay walau agak terkejut apabila mendengar lelaki itu bertutur fasih di dalam bahasa Melayu tanpa sebarang pelat.
Ayara takde bagitahu ke yang kami dah bertunang? Hmm, maybe dia busy sangat kot. Anyway, nanti jangan lupa datang ke majlis resepsi kami bulan depan," selamba saja Shanzay menjemput encik Raziq ke majlis resepsi yang direkanya sendiri sedangkan Ayara sudah terpinga-pinga di sebelahnya.
Encik Raziq mengerling seketika ke arah Ayara sebelum menjatuhkan tangan. Sebaris senyuman tawar dilemparkan kepada pasangan di hadapannya. Sempat matanya menjeling pada tangan Shanzay yang kemas memeluk pinggang pekerja bawahannya itu.


P/S : teaser jer dulu..tubuh tak berapa sihat..jerebu kot..huhu..insyaAllah cuba sambung lagi..

15 comments:

Farra Joe said...

Wuawuawua!!!

wida said...

huhuhu..teaser je?cepat2 sembuh ye kak, leh berfeeling ngan shanzay n ayara...moga2 kawen nxt month...

RabaahJunaidi said...

teaser je... rupanya...
ingatkan tadi dah ada sambungan..
hurmmm..... mata hijau dah tukar biru cik zura... hhaahahh..
takpalah zura.... berehatlah kalau tak sihat... kalau paksa jgk nanti sakit makin bertambah teruk... lagi takda sambungan...hahahhaa

^.^ said...

Encik raziq ne suka kat ayara ke? Yeay yeay yeay. Moga2 ayara n shanzay ne kawinnnn! Sukenyeeee kekeke

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Farra Joe

Jgn sedey2 k..dlm tiga empat pages lg kalo siap sis post la yer..betul2 tak sihat skrg...huhu

zura asyfar addy rifqhiey said...

@wida

Kawen next month? Hehe.....

zura asyfar addy rifqhiey said...

@RabaahJunaidi


Tukar jd biru? Bukan zac efron mata hijau ke? Dh bnyk kali google tang dia ni..hehe....yer, tgh rehat jer dulu skrg :-)

zura asyfar addy rifqhiey said...

@^.^

En raziq suke ayara? Ehem....mybe kot..hehe....next month kawen, tak cepat sgt ke?

RabaahJunaidi said...

hahahahaa.. zura...
maksud saya.... tukar jadi biru tu sebab lebam kena balasah dgn ayara ni....suka2x mengaku wife to be.... hahaha.. have a nice day :)

zoora said...

get well soon...dpt smbg pnjg2 hehehe

^.^ said...

Next month (maksud next entry ke? :p) kawen? Lagi cepat kawen lagi saya suka. Hehehe Tak sabar nak tunggu mereka kawen and tak sabar nak tunggu Shanzay buli ayara lagi :p

zura asyfar addy rifqhiey said...

@RabaahJunaidi

Err..haha..lmbt pikap plak ni...demam kot..hehe..btw berani ke ayara nk belasah si shanzay tu? Hehe...

zura asyfar addy rifqhiey said...

@zoora

Tenkiu..dh ok sket cume bersin je tak henti2...nk menaip mmg takut tercampak plak tabs ni..hehe..

zura asyfar addy rifqhiey said...

@^.^

Ooo..next month mungkinlah kawen tp next entry tak lg kot..ade lg scene scene tertentu b4 depa kawen kot..hehe...suke yer shanzay buli ayara...hehe :p

Ayana Daniella said...

nape ek sye x leh bce dri bab 4 smpailah teAser ni bru sye leh bce