:: My gangS :: TQVM

Thursday, December 8, 2011

Sebenarnya, Saya Isteri Dia (END)




Assalamualaikum dan selamat pagi...Alhamdulillah...syukur ke hadrat Ilahi dengan berkat penghulu segala hari (JUMAAT), akhirnya manuskrip novel Sebenarnya, Saya Isteri Dia akhirnya siap juga dengan mukasurat mencecah 770 helaian..


:: mula menaip : 0040 - 05/08/2011 (Jumaat)
:: siap taip : 0615 -09/12/2011 (Jumaat)


Selama empat bulan bertungkus lumus, tak tidur malam menghadap manuskrip ini, akhirnya siap juga. Fuhhh~ Boleh kesat dahi...boleh pergi jalan-jalan tanpa bimbang lagi...btw tetap merindui akan semua ini...


Terima kasih pada semua yang tidak jemu-jemu memberi dorongan especially en Addy tercinta. yang selalu membebel kerana laptopnya asyik kena kebas...mohon ampun yer...nnt kite ganti dengan Ipad...hehe..

Dan terima kasih jugak pd En. Muzri yg bg offered untuk siapkan manuskrip..yg juga bnyk bg nasihat apabila novel ni menjadi kontroversi, geng2 grup OUR LOVE,kawan2 Fb, geng2 penulis, readers n followers blog, n pembaca kt p2u semua..jasa kalian tidak mampu rasanya saya balas...cuma berharap novel ini berjaya diterbitkan nanti...insyaAllah :)

17 comments:

arin arida said...

eksaited terlebih dah nk tunggu buku ni:D

gudluck ye!

Kathy Tuah said...

alhamdulillah..dah siap pun manuskrip SSID..sy lak start bulan 5 hari tu menulis tapi tak gak siap2..adeh T_T

apa2 pun congrats! x sabar nak beli novel ni..nak baca cerita syaf dengan firash versi cetak pulak ^^,

Aida Sherry said...

congratz.... moga2 cpat berada d pasaran.....

Salmah Hanim said...

Tahniah...
Semoga selepas ini x serik utk mnghasilkan cerita baru... apa saja kritikan, yg pedas, yg manis, yg menghampakan, yg mngembirakan... akan mnjadi pemangkin semangat di masa hadapan.... Ingat..!! x kan berjaya seseorg itu tanpa di uji dan x berjaya seseorg itu tanpa melalui dugaan dan rintangan... semoga berjaya mnjadi salah seorg penulis yg baik sebaris dgn penulis yg sedia ada....

Ednin said...

wahhh tahniah!

Hajar said...

Alhamdulillah. tahniah zura. lepas ni boleh rehat puas-puas. ganti balik masa dengan family kan? sambil tu boleh cari idea utk cerita baru.

all the best! =)

billa said...

tahniah akak.... xsabar dah nak baca,..

apa YANG ku rasa said...

tahniah cik writer. :)

YONG JIAO XIU said...

Congrats to you. hehe igt td post bab akhir terus.

miSz cHa said...

hoho tahniah2~

Afifah Yusof said...

Alhamdullilah.. tahniah kak Zura.. wow! tebalnya kak.. suka3x.. insyaAllah semuanya akan berjalan lancar.. mudah-mudahan.. ^^

Nurfazila Suhaide said...

taniah kak Zura...!!!

IVORYGINGER said...

tahniah kak zura!!! xsabar nk tunggu ceta ni dversi cetak. br la puas nk baca dr awal smpai akhir. he...

anchovy said...

CONGRATS AKAK!

fasha faris said...

tahniah! teruskan berkarya!

jeejoe said...

congratulation............
x sabar nk pgg buku die..

amiey lee said...

saya sukaaaa cerita nni..tahniahhh buat penulis nya