:: My gangS :: TQVM

Saturday, February 21, 2015

Bab bab awal novel Saat Hadirnya Cinta Dia

Assalamualaikum...
Ramai pulak yang mintak bab bab awal novel Saat Hadirnya Cinta Dia..
Okay..sebenarnya webiste Penulisan2u dah start up dah bab awal minggu lepas tak silap..korang boleh lah pergi baca kat sana...tapi seminggu satu entry lah..

Dan yang terbaru korang boleh baca online sehingga bab 15 di google drive..senang kan?
Link dia https://drive.google.com/file/d/0BwAc_tc0lwWuQjRRMnBLelBBUWM/view

Dan untuk yang bertanya stok bila sampai di kedai buku..kebanyakan kedai buku terutama MPH dah mula update stok minggu lepas..kedai Mukmin area  Jalan Tar pun dah mula masuk stok..

Last sekali, tqsm pada yang sudah mendapatkan novel #shcd ini..kalau dah baca bolehla review sekali yer..tak kisahlah di blog, twitter, fb atau ig..ada masa kite jenguk-jenguk jugak baca n balas komen..

Okay..itu saje buat masa ini..bye....
Salam..