:: My gangS :: TQVM

Saturday, July 13, 2013

The End of Drama Sebenarnya Saya ISteri Dia a.k.a SSiD <3




Assalamualaikum semua..baru aje berkesempatan nak update blog..sedih sebenarnya SSID a.k.a Sebenarnya Saya Isteri Dia dah habis..rasa macam ingat lagi tiap-tiap minggu teruja menanti promo..sibuk-sibuk CSI dari keek atau gambar sebab nak tahu epi seterusnya..sibuk mengupdate pages..sekarang rasa kosong..entahla rasa kehilangan sangat..mungkin sebab drama tu rasa macam dekat sangat dengan hidup kita..seriusly, saya lagi la rasa kehilangan..sebab saya lah yang menulis n mereka watak mereka..kekadang macam ternampak-nampak aje mereka berdua kat depan mata..walhal ini hanya lah cerita semta..hmmm, ramai juga yang kecewa sebab sikit je epi SSiD ni..dan ramai jugak yang mintak season kedua namun setakat ni takde lagi mana-mana pihak yang mintak..hmm..trending kat twitter hari tu tiga hari dua malam..memang terkejut sangat..ni rating setiap epi memang mengejutkanlah..


  

KENANGAN EPISODE AKHIR DI RASTA TTDI (05072013)








 krdt pic - Z-one photography n semua yg sudi tags pic dlm ig n twitter :)



***#SSiD ~ kau dalam kenangan yang mungkin takkan mungkin ku lupakan :')



9 comments:

Nor Fadzila said...

Saya yakin ramai yg ternanti2kn sambungan novel SSID di pasaran.. InsyaAllah mesti ada pihak yg berminat nk dramakn or filemkn memandangkn sambutan yg hebat utk drama SSID ni.. Tulislah sambungan SSID, kak zura... :)

Nor Fadzila said...

Saya yakin ramai yg ternanti2kn sambungan novel SSID di pasaran.. InsyaAllah mesti ada pihak yg berminat nk dramakn or filemkn memandangkn sambutan yg hebat utk drama SSID ni.. Tulislah sambungan SSID, kak zura... :)

Izan said...

Sekali tgk muka akak mcm sarimah ibrahim la. Hehe

emaadiko ismail said...

kak..novel ni dah berulang kali saya baca...sambung la lagi...

Fiesha Ibrahim said...

Knp dh lma zura x mnulis?

Fiesha Ibrahim said...

Knp dh lma zura x mnulis?

Fiesha Ibrahim said...

Knp dh lma zura x mnulis?

Angah said...

sila sambung novel ni.....best kot...

nur baitul atiqah said...

mmg terbaik kak zura..