:: My gangS :: TQVM

Monday, January 7, 2013

Sedikit info tentang drama SSiD

Assalamualaikum semua..

Nampaknya posting semalam, ada yang bersetuju dan ada yang tak bersetuju dengan watak Firash Arshad yang mungkin dipegang oleh Aiman Hakim Ridza n Tizz Zaqyah sebagai Syafa Aqira
(watak cadangan sahaja, belum confirm lagi)..Di Facebook, siap ada yang mengcreate pages tuk citer ni untuk Hairul Azreen Idris sebagai Firash Arshad..boleh klik http://www.facebook.com/firasharshadssid

Mengikut hati saya yang menulis cerita ini pada awal-awal lagi (pertengahan 2011), saya memang tidak berapa bersetuju dengan watak Aiman...sorry yer peminat Aiman sebab saya dah lama pilih Hairul ni untuk watak Firash..kat facebook semua dah tahu...namun siapalah saya untuk membuat keputusan memilih pelakon-pelakon ni semua? mungkin penerbit lebih arif...cuma saya dah cuba request..jika ada rezeki, adalah kut...

info selanjutnya boleh bace kat sini http://edtv-zahidizakariya.blogspot.com/2013/01/drama-sebenarnya-saya-isteri-dia-akan.html

5 comments:

aRie_inFiniTy said...

Zura, what if Aiman tu jd abg si Firash.. X-bf Syaf.. ok x? ok x? hehehehe...

zura asyfar addy rifqhiey said...

arie - rmai jugak beranggapan macam tu...seswai jd abg firash...

nuriz said...

Salam Zura,
saya pun rasa hairul pilihan yang bagus, sebab dapat lihat dalam drama setia hujung nyawa ,
dia berlakon kena dgn jiwa remaja :)
walaupun part dia sikit sgt.

zura asyfar addy rifqhiey said...

nuriz - yes..dats true...sbb dia dh lama berlakon..cuma maybe watak yg dia dapat dlm drama tu sikit sgt..so name tak berape naik..

nur amirah said...

ermm...salam kak zura...
actually watak tue sesuai ngn hairul..aiman x sesuai...setiap kali baca ssid nie..mesti imagine hairul...xmo la aiman pgg watak tue...nak hairul..hehehee...