:: My gangS :: TQVM

Thursday, November 29, 2012

Sebab menyepikan diri

ASSALAMUALAIKUM...

Lama giler kan tak update blog? menulis pon dah stop hampir sebulan yang lalu atas keadaan kesihatan yang tak mengizinkan..sape2 yg frends kt fb mmg dh taulah..hampir tiga mgu mnyepikan diri dari dunia fb..start dr gastrik time gi cameron hr tu smpai balik..lepas tu makin teruk sampai tak boleh berdiri lama2..and smpai skrg benda tu tak hilang..so mss MDO mmg tergendala terus sbb langsung tak bukak lappy...tak boleh tgk benda bertulis, akn jd pening kepala...so buku, novel, mss n sbgainye langsung tak boleh pandang..

so untuk mase skrg, sy bersara sementara dr bidang penulisan ni..dan jika kesihatan kembali pulih, barulah blog n kerja2 menulis akan disambung semula..thanks pd yg bertanya :)

7 comments:

shazlin hairany said...

Get well soon akak :)

Wild Cherry said...

WC doakan sis cepat sihat...

zoora said...

salam, get well soon!!!

fara said...

Get well soon...

zura asyfar addy rifqhiey said...

shazlin, wc, zoora n fara : THANKS yer :)

harraz ayumi said...

get well soon akak , bile nak update pasal cerita SHTC ?
tak sabar . >.<

iemira imani said...

sya doakn smg akak cpt smbh...