:: My gangS :: TQVM

Saturday, October 6, 2012

Pengalaman wawancara di NLKO TV9


Alhamdulilah semuanya dah settled walaupun memang ada kekurangan kat wawancara tu..tapi bagi saya oklah dari tak boleh jawab langsung..gambar tak banyak ambil sebab cameraman terpakse duk luar sebab chieqa buat bising dalam studio..gambar kat bawah ni pun sebab ambil dari kengkawans yang kebetulan tgh tgk hr tu..


    krdt to athirah rayyan :) ~ ni amik dr instagram je


krdt to mohd shah (kawan sekolah rendah dr Sekolah Kebangsaan Kampung Nnyior)


             time kena wawancara ngn bienda..



          sempat amik kat luar sri pentas je..hehe


Dapat jumpe artis cam bienda, hunny madu n shila hamzah…tapi tak sempat nk ambil gambar..sempat salam aje..btw shila baik giler kot..masuk studio terus je salam dengan semua orang even tak kenal pun..mak dia pun ade sekali..

Pengalaman ni akan dikenang buat seumur hidup walau lepas tu kitaorang terus balik kemaman…banyak benda yang jadi..kereta rosaklah…itulah inilah..so sekarang sedang mengembalikan mood untuk menulis..dah dekat dua minggu kot tak menulis ni..



Video hari tu ada yang up kat fb n utube..boleh tgk kt situ :D

ni link dia kt utube (krdt to amy zainuddin)..nk up kt sini tak pandai pulak ~ http://www.youtube.com/watch?v=uFYiT8n30Qw

ni link kt fb (krdt to nana jamil), tp pendek aje lah : http://www.facebook.com/photo.php?v=151917064953258

~ boleh tgk kt tonton untuk epi full n clear..NLKO epi 118 :)




9 comments:

miSz cHa said...

waa congrats kak zura!!:-) tudung akak cantik!! er saya suka panggil tudung kaler gitu tudung delicious sebab kaler dia mcm "sedap" :-P

miSz cHa said...

waa congrats kak zura!!:-) tudung akak cantik!! er saya suka panggil tudung kaler gitu tudung delicious sebab kaler dia mcm "sedap" :-P

NurAtiZa said...

Congrats sis....
Walaupun nampak sis macam malu-malu nak pandang kamera n asyik mata tunduk pandang dekat buku je or maybe gemuruh kot itu yang saya rasalah...hehehe #^_^

norihan mohd yusof said...

tahniah dek..nampak cikit cam gugup,but anyway congrats to u ye dek.u wat gelabah cam tu nampak cute dek!n the most is,u r so great dek,couse ur novel akan didrama kn di tv 3 tk sabar tunggu..........

nursya said...

zura btl yg si nuratiza tulis tu..
zura nmpk malu2 pandang kemere...
hehehe....

x sgka lak citer ni pn bakal didramakan...
mmg mantap la...
hehehe....

zura asyfar addy rifqhiey said...

@miSz cHa

tQ...tudung murah aje tu..tak mampu nk pakai pareeda..hehe

zura asyfar addy rifqhiey said...

@NurAtiZa

hehe...thanks..camera bnyk sgt..tak tau nk pandang mane satu..hehe

zura asyfar addy rifqhiey said...

@norihan mohd yusof

tq2..gugup tu mmg lah sbb live..soalan pon spontan aje..yg kuar dr mulut tu semua tak smpt pk..haha..

zura asyfar addy rifqhiey said...

@nursya
tq..hehe...