:: My gangS :: TQVM

Thursday, September 27, 2012

Di jemput ke program Nasi Lemak Kopi O Tv9!




Assalamualaikum...hari ni tak ada update mana mana cerita sebab hari ni dikejutkan dengan berita kat bawah ni..

 ****






Sebenarnya dulu mase SARA AISHA – penulis Jodoh Itu Milik Kita dijemput ke program Nasi Lemak Kopi O di TV9, memang macam dah dapat agak yang kemungkinan suatu hari nanti akan dijemput jugak (perasan je mase tu, haha)....tapi sebab dah lama so tak ingat dah benda ni..then mase zura ke Kuala Lumpur dua minggu lepas..En Muzri ada call bagitahu suruh standby untuk program ni..and i was shocked!..tak tahu nak cakap ape..dahlah time study dulu paling penakut kalo kena buat presentation..haha..habislah kau zura kali ni..

So hope jumaat depan dapat buat yang terbaik..hope dapat jawab soalan walau tak tepat pun ok kot dari duk sengih tak dapat jawab..siapa2 yg free time tu dalam pukul 8-30 pagi (Jumaat, 5/10/2012) boleh tengok yer..

7 comments:

Rehan Makhtar said...

hhahaha.. tang perasan tu aku suka..tu bukan perasan..tu keyakinan diri.. ok la tu..impian jadik nyata... harap dapat buat yg terbaek..kami mendoakan n aku akan tgk online nnt..hohoho.. serius tak sabar.. sila tenangkan diri anda ye...

norihan mohd yusof said...

tahniah zura...sungguh tk sabar akak nk tunggu!kan akak tunggu depan tv dek...muge u sukses n komfiden dek...

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Rehan Makhtar


haha...impian jadi nyata lah sangat...skrg baru tau feel tu camne...rase kalah amik SPM..

zura asyfar addy rifqhiey said...

@norihan mohd yusof

tq sis...waa, takut ni..insyaAllah hope semuanya ok..

si yellow said...

gud luck kak zura...x dpt nk tengok..keje..huhu

zura asyfar addy rifqhiey said...

@si yellow

tQ :D...dgr kate ade yg nk tulun rekod..

Kak Aya said...

salam tahniah zura! kak ayya suka gila dgn novel sebenarnya saya isteri dia....ulang baca berkali kali!