:: My gangS :: TQVM

Friday, April 20, 2012

JOM JUMPA KAT PWTC!!


Assalamualaikum dan selamat pagi J

Sorry tak update MDO..tau ramai yang tertunggu dan kecewa (haha...macamlah best sangat citer mngarut cam tu..)...btw zura terpaksa susun balik draft yg tunggang langgang tu..yelah, taip ikut suka hati jer...ni bila dah orang tegur itu ini baru rasa menyesal tak susun elok-elok..hihihi....adesss..

Okaylah nak cakap yg Zura gerak dari Kemaman ni 27/04/2012 (Jumaat tapi tak tau lagi pagi ke tengah hari)..So kalau gerak pagi sempat lah jenguk sesape yang ada kat sana tu petang jap...kalau sampai petang, tak sempat lah kot.

.Zura punya jadual 28/04/2012 ( 12.30 – 2.00pm) dan 29/4/2012 (2.00 -3.30 pm)...sesape yang kelapangan bolehlah jumpe2..hehe....adesss..cuak pulak cz tak pernah pi pesta ni...hehe..Zura kemungkinan akan lama dok sana sampai 1 atau 2Mei rasanya sebab ada yang apply cuti/ perabiskan cuti...Oklah tu je nak cakap pagi ni..jumpa kat sana yer nanti :DDD

8 comments:

MiMi said...

knape hati ni rase sedih sgt eh? pwtc yg org dok heboh tu pun kite x p. yg kak zura ckp ni pun opkos la xleh nak pi. yg kat klntn sendiri hari tu pun sy x pi. haih. mmg pesta buku xditakdirkan utk saye...haha susah betul skrg neh kalo xbelajar apa2. basikal retilah. xkan nak redah basikal lalu kut celah2 org ramai. hahah. bikin malu....!

zura asyfar addy rifqhiey said...

@MiMi

sabar2..sis yg duk kemaman ni pun tak pernah berpeluang nk pi pesta buku yg biase org wat kt kuala terengganu walau tak adalah jauh sgt pun..ni pergi sebb dh plan dr tahun lepas lg..dapat jadual terus je on..lg satu cuti pun dh apply semua :)

fahizal azron said...

nak g...tp takut xsempat jumpa sis...maklumlah..naik public transport...hihihihiihi....
dr usj(rapid kl) turun pasar seni...naik putra lrt...pastu transit kat masjid jamek naik star...baru la sampai pwtc...tp akan cuba sampaikan diri kesana...

zura asyfar addy rifqhiey said...

err..bnyknye kena naik turun..adess..insyaAllah jika diizinkn dpt jmpe :)

Ieda Amir said...

jumpe di sane!!! hihihi

Kathy Tuah said...

zura, silalah ke booth KS pada 1/5 tu ye..skurang2nya ada jugak orang teman sy kat sana :')

fara said...

Sejak study kt UM smapai la dh 10th keje tak pernah miss KL book fair tp tahun ni tak dpt pergi sbb byk sangat komitmen kerja....hu hu hu

fara said...

Sejak study kt UM smapai la dh 10th keje tak pernah miss KL book fair tp tahun ni tak dpt pergi sbb byk sangat komitmen kerja....hu hu hu