:: My gangS :: TQVM

Wednesday, March 7, 2012

Tempahan Novel SSiD Dari Penulis :)


As-salam dan selamat malam buat pengunjung blog yang dikasihi sekalian…Berita terbaru novel SSiD dah masuk kilang dan menunggu masa saja untuk keluar ke kedai buku berhampiran anda. Oh ye, sebelum terlupa, novel SSiD ni juga boleh dibeli direct terus dari zura (signature + special bookmarks)..


CIRI-CIRI NOVEL

Ketebalan novel : Lebih kurang 900 muka surat

Kaver : Minggu depan baru dapat

Penerbit : Karyaseni

Tarikh dikeluarkan : around 15-20/3/2012


HARGA NOVEL:


1) Semenanjung Malaysia

Harga = RM 30

Postage (by pos laju) = RM 8

Jumlah harga= RM 30+8= RM 38


2) Sabah dan Sarawak

Harga = RM30

Postage (by pos laju) = RM 11

Jumlah harga= RM 30+11= RM 41


*** postage : ikut ketebalan novel yg hampir cecah 1kg n tempat yg akan dihantar



CARA-CARA NAK ORDER :


1) Sila sertakan bersama maklumat peribadi seperti di bawah untuk memudahkan segala urusan dijalankan :-

a) nama penuh seperti kad pengenalan

b) nama fb

c) no telefon untuk di hubungi

d) alamat untuk penghantaran novel


2) Untuk memudahkan members membuat bayaran, zura telah menyediakan dua akaun bank iaitu Maybank akaun dan juga Cimb Islamic Bank. segala maklumat lanjut berkenaan account bank adalah di bawah.


a) Bank: Malayan Banking Berhad (Maybank)

Acc no: 162441011575

Nama pemegang acc: Rosmadi Harun


b) Bank: Cimb Islamic

Acc no: 1305 0001800 208

Nama pemegang acc: Azura Abdullah


Sila emel pada zura bukti pembayaran (resit deposit atau apa sahaja yang berkenaan) dan juga maklumat peribadi seperti yang telah dinyatakan diatas setelah membuat pembayaran. ini untuk memudahkan semua urusan pembayaran dan penghantaran novel berjalan dengan lancar. emel adalah ssid_2011@yahoo.com


~~ TARIKH TUTUP ORDER = SEBELUM 16/3/ 2012


p/s : order lebih dari dua biji dapat diskaun…nk request ape2 untuk tulis kt novel tu pn boleh…selamat mengorder….thanks kerana menyokong SSiD… <3<3<3

16 comments:

twins said...

terbaik...

Eunhae DieLa said...

nk order la.. tp xbrape phm.. nk anta maklumat peribadi kat email or fb???

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Eunhae DieLa
hntr maklumat diri 2 kt fb boleh n kt emel pn boleh tp bukti pmbyrn kt emel la :)

NIK said...

salam... maaf nk tnya,akaun bank Islam xda ker? huhu

zura asyfar addy rifqhiey said...

ada..tp kurang aktif..if betul2 nk, sy nk bg no tp kene cr dulu la :)

YONG JIAO XIU said...

hehe tak sabar2 nak pegang buku tu. saya isteri dia,dia isteri saya. mmg cantik sgt la tajuk tu.

inaznafisya said...

erm, kak...
knp x suruh KS pos je nvel tu?
mcm yg Sara Aisha [ pnulis JIMK] bt, kirenye, free postage....
:(

zura asyfar addy rifqhiey said...

@inaznafisya

sy duk jauh..so tatau dapat pegi tak nnt kt K.S tu..

zura asyfar addy rifqhiey said...

@YONG JIAO XIU


hehe...thank you again :D

akubersamaCahya said...

salam.
akak sy nak order.

order dulu baru bank in. or bank in dulu baru order??

klu wat transfer duit boleh??

inaznafisya said...

@zura asyfar addy rifqhiey

aikkk,,, sy tgok kat group akak, bukan ke akak pergi ke Pjbt KS???

zura asyfar addy rifqhiey said...

mane2 pn boleh..transfer pn boleh :)

zura asyfar addy rifqhiey said...

hr ni br konpem smuanye cr 17 hr sbtu kt sini org kerja..kalo nk dtg pn boleh jgk :)

NIK said...

@zura asyfar addy rifqhiey

kiranya ada la akaun bank Islam... sy nk2... hehe... tq2... agak2, bila dpt cari no akaun? :)

zura asyfar addy rifqhiey said...

nik..myb esok kot..sbb hr ni ada kt kg so doc smua xsmpt nk cr..nanti kalo dh jmpe, will include dlm dis n3 :)

NIK said...

@zura asyfar addy rifqhiey

ok... tq2... :)