:: My gangS :: TQVM

Thursday, March 15, 2012

Order Untuk Novel SSiD tutup pukul 12 tengah malam 16/3/2012 (Jumaat) !!


As-salam dan selamat malam semua…

Atas order yang terlalu banyak dari korang semua, ramai yang bank-in duit tanpa bagitahu apa-apa. Maknanya tak ada emel, tak ada mesej kt hp, tak ada

pm dalam fb. So jadi satu masalah jugak nak detect..So harap korang yang dah bayar tu plzz munculkan diri. Esok pukul 12 tengah malam (16/3/2012) dah tutup order. Hanya senarai nama yang bayar full or half saja yang akan dibawa ke pejabat Karya Seni hari Sabtu ni (17/3/2012). So zura harap sangat yang berkenaan itu tolong

mesej (017-9525962),

emel (ssid_2011@yahoo.com)

or pm kt FB

janji bagitahu korang dah bayar okay…takot nanti ada yang menangis pulak tak dapat novel…hehe…novel akan dipos samada hari isnin (19/03/2012 @ selasa (20/1/2012)sebab ahad maybe zura ada kat K.L lagi

...pada yang terdengar khabar angin stok SSiD dah habis tu, tu tak betul sebab En. Muzri baru je k konfemkan yang stok baru aje sampai tadi..Tak ada hantar kat mana-mana lagi.…oklah chow dulu..tengah bz isi borang pos laju ni..




KOS UNTUK PENGHANTARAN ANTARABANGSA (POS LAJU)

1) BRUNEI = RM33 + CAJ PENGHANTARAN = RM 100 ( 1 UNIT)

= RM 115 (2 UNIT)

2) SINGAPORE = RM 33 + CAJ PENGHANTARAN = RM 95 (1 UNIT)

= RM 105 (2 UNIT)

3) INDONESIA = RM 33 + CAJ PENGHANTARAN = RM 102 ( 1 UNIT)

= RM 117 ( 2 UNIT)

4) U.S.A = RM33 + CAJ PENGHANTARAN = RM 185 ( 1 UNIT)

= RM 233 ( 2 UNIT)

P/s = PEMBAYARAN MELALUI AKAUN MAYBANK = ROSMADI HARUN ~ 162441011575

@ WESTERN UNION


*postage refer to www.pos.com.my

*any question just emel to ssid_2011@yahoo.com

7 comments:

MN said...

alaa saya baru tahu pasal ni. macam mana nak order ni ?

zura asyfar addy rifqhiey said...

@MN

Just emel to ssid_2011@yahoo.com

nur lina mohd yasin said...

sy nur lina binti mohd yasin dah bayar.. dpt x email pembayaran dr sy?

Miss FF said...

lau dlm Malaysia pun kena bayar melalui akaun maybank En Rosmadi Harun gak eh? ke utk yg antarabangsa je tuh?

zura asyfar addy rifqhiey said...

x..ada akaun cimb jgk..try tgk n3 tajuk tempahan novel..

zura asyfar addy rifqhiey said...

dapat dh :)

MN said...

Kak, semalam sy order through Karyaseni online. sama je la kan ? hee ;)