:: My gangS :: TQVM

Wednesday, February 15, 2012

SSiD Terbit Mac 2012!




As-salam dan selamat malam...first of all nak cakap, rindunya nak bukak blog..nk menaip cerita semua tapi laptop mmg tak sihat..dah dekat dua minggu ni on9 dgn fon je..agak sedih tapi dugaan lah semua tu...nk buat macam mana kan?

Berita baik, SSiD akan kuar versi cetak Mac ni... yeay!!
tapi nama pena ditukar kepada Zura Asyfar (Nama pena lama) sbb Addy Rifqhiey tu macam nama guy kan? haha...mmg ramai je yg salah anggap...btw
mood sekarang mmg berdebar n agak cuak..hehe..





~ boleh pergi kt laman web Karya Seni..thanks to shiqa khalid cz print screen dis pic kt laman web Karya Seni :D

~ ni amek sket dr kaver yg tak siap lg tu...kaver sebenar kena tgu lah siap dulu :)





26 comments:

Aiqila firash. said...

Tahniahh...

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Aiqila firash.

thanks you :D

Kathy Tuah said...

tahniah zura.. sy akan pastikan SSiD menjadi salah satu koleksi novel sy ^^

Wild Cherry said...

yeah!!! xsabar nak beli

sGurL90 said...

Tahniah untuk SSiD yang akan terbit nanti...

Agaknya lepas nih boleh la baca skit2 teaser citer nih kat blog sementara menunggu pertengahan bulan hadapan...

Nampaknya laptop tuh kena hantar jumpa dr jer, harus diberikan rawatan kecemasan supaya pulih...

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Kathy Tuah

thanks kathy...kerana menyokong n wish u luck to tuk cahaya qaseh tuk bulan empat :D

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Wild Cherry


hehehe...sabar2 :D

zura asyfar addy rifqhiey said...

@sGurL90

thank you :D

hehe..teaser? kena tgu lappy sehat dulu kot..ni pon sggah kejap je..

nurfadhilah ismail said...
This comment has been removed by the author.
m said...

tahniah kak zura. hope ada kat Brunei..

Acik Lana said...

Congrats zura! Proud of u! *pelok*
:-)

niniYinie said...

wahh.. cograts eh kak,, huhu.. sye tak saba nak beli novel nyh gne duet gaji pertme sye.. ehehe.. krje smntre tggu rsult spm.. btw, troskn berkrya sbb sume cite akk sweet.. <3

zura asyfar addy rifqhiey said...

@m


thanks you..hope ade lah kt brunei nnt :D

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Acik Lana


thanks acik n thanks for the hugs..hehe <3 it

zura asyfar addy rifqhiey said...

@niniYinie

thank....huhu...terharu pulak..btw thanks again kerana menyokong :D

idA said...

tahniah dik...don't worry..akak kan tempah bila mrk kata on...

dila said...

congrats kak zura...confirm dila bli nnti, dh lme tggu penghujung kisah mereka hehe...nmpknye kne kumpul duit dulu

Rohaida Rahman said...

congratulations zura!!! keluaran KS yea, nanti mesti kena sign autograph kat novel ni :-) ...

Rohaida Rahman said...

congratulations zura!!! keluaran KS yea, nanti mesti kena sign autograph kat novel ni :-) ...

Rehan Makhtar said...

zura....tahniah sesangat..tak sabar nak miliki SSid..now ni tengah giat nak jawab soklan2 kat OL..hehe..pstt..bisik sikit jawapan..takde aral col me kalo nak berteman ke KS..hehe..ai suke menyempit neh.. once again zura..tahniah..sangat suka awak berjaya..

nor said...

waahhh!!!!! lg jd x sabar ni.
tahniah zura.

~nor..

Nur Anisah said...

TahniahhH!!
Tak sabarrrr :)

wawa_dlova said...

tahniah writer!!!!

syahirah said...

wargghh ssid nk diterbitkanlah ^ _ ^
congrats kak zura :)

hanies said...

congrate kak zura...
arap SSID dpt smbutan yg hangt...
x sabar nk tnggu bln 3...

YONG JIAO XIU said...

mmg tak sabar nak baca ni.