:: My gangS :: TQVM

Saturday, February 18, 2012

Jom join kontest utk menangi 3 buah novel SsiD free :)




As-salam dan selamat petang...seperti tajuk yang dinyatakan di atas, zura ingin menjemput korang semua untuk join kontest sempena novel SsiD yang bakal keluar bulan macam ini. sebenarnya kontest ni dah mula sejak tahun lepas tapi di hold seketika kerana untuk menunggu novel SsiD keluar.

So mulai dua hari lepas, kontest itu di-up- balik. Tempoh kontest selama sebulan. Hadiahnya 3 bijik novel SSiD free. Dan untuk join, korang boleh request untuk join grup kt Fb. Tapi sebelum tu kena frend dulu lah ngan zura (Addy Riqfhiy Gurlz).

Kenapa letak kontest kat Fb dan bukan kat blog? Sebab zura takde lappy skrg. Lappy rosak sejak Special Entry SSiD keluar mgu lepas. Sekarang just boleh on9 by fon je and the worst tak boleh nak sign-in blog. Just FB saje. Ni pun sggah keluar CC je kejap untuk update blog..sorrry untuk semua yang menunggu blog ni update.

p/s : gud luck untuk semua :D

3 comments:

syahirah said...

alaa .. nak join tp saye da deactive fb
:(
tader rezeki la nmpknye..kena beli la ni..atoyai

YONG JIAO XIU said...

huhuhu kesian kat org yg takde fb-mcm sy ni. pastu tak dpt join la ya?

fahizal azron said...

mcm mn nak join nih...hahahhaha