:: My gangS :: TQVM

Monday, January 30, 2012

Sorry alls :(

As-salam dan selamat petang..


Sooryy lama tak de update kt sini..Blog pn dah bersawang-sawang...Nuffnang pn dah tarik keahlian...entahla....sy takde mood nk menaip sgt lepas kejadian tu...citer2 yg baru taip hr tu pn sy dh removed..takleh tgk, mesti teringat je sebab ada antaranya taip mase dia tgh sakit..so sorry pd followers n readers baru yg jenguk ke sini...dulu kalau 0n9 Fb,mesti bersemangat jer..skrg semuanya dh hilang minat...komen dua tiga patah terus je off9...pasal cerita2 yg tak bersambung kt sini (dh tak tau dh nk cakap ape, semangat menaip tu dh dibawa pergi n maybe need time to relieve)...


So untuk membuatkan blog ni tak sepi, sy tetap akan masukan entry...idea asal dr sepupu sy...dh lama dia bg idea ni...dr tahun lepas lg cuma takde mase je nk taip..sy just garap je idea dia (sy mmg takde idea skrg,blank)..hope korang sudi bace...insyaAllah sy akan letak selepas siap edit..maybe pg esok paling cepat =)

13 comments:

Kiki Zarime said...

Actually kan , what happened ? Sorry tapi serious I blur

akubersamaCahya said...

xpe akak..readers paham.. slowly.. take ur time. kami sentiasa doakan akak.. insyaAllah

blinkalltheday said...

ape yg berlaku..

syahirah said...

take your time kak zura

zura asyfar addy rifqhiey said...

kiki n B.A.T : arwah mak sy baru sj pergi minggu lepas (23 Jan 2012)..entry pasal arwah pn sy dh removed jugak..sooryy :(

ABC : thank you :)

syahirah : thank you :)

Zuera said...

kak, seriously, nuffnang tarik keahlian?!

kalau nak dibandingkan saya dgn akak, sy ni lagilah bebulan2 x update. more than 4 months pun pernah rasanya or mayb 3.... x kena tarik pun...

aisy, cuak gak. duit mmg blum dikuarkan lagi sbb nak guna time sesak jer... huhu...

*reply to my fb ea*

Biar Jemari Berbicara... said...

Dear .. setiap kita akan melaluinya,itu pasti. Destinasi kita sama, cuma perit bila ditinggalkan oleh yg tersayang itu berbeza. Akak doakan Zura tabah dlm mengharunginya. Perit ditinggalkan hanya yg mengalami sj yg tahu.. luahkan rasa hati dgn dlm tiap tulisan Zura, itu akan buat Zura lebih relief. --K. Yus.

miSz cHa said...

akak!!kuatkan semangat ye.i know the feeling when we lost someone very close and important to us.kami tunggu the day akak dapat semangat akak balik.pray for your happiness and arwahs blessed.

zarith said...

salam takziah dr saya..
kuatkan semangat...
Allah lbh sygkn mak sis...
and.. take ur time..
and... congrats psl SSID...
and... salam kenal...

zura asyfar addy rifqhiey said...

@Biar Jemari Berbicara...

thank you very much kak yus =)

zura asyfar addy rifqhiey said...

@miSz cHa

thanks misz Cha :)

zura asyfar addy rifqhiey said...

@zarith

thanks cik zarith..kite dh lame kenal awak..since citer HOT n COLD lg..hehe..

choki-choki said...

takziah sy ucapkn

setiap yg hidup pasti mati,redho dgn yg telah sampai waktunye n bersedia utk menunggu kedtg waktu kite pulak..

be strong sis ^_^