:: My gangS :: TQVM

Tuesday, December 13, 2011

SSID SPECIAL EDITION?







As-salam dan selamat pagi semua..hmm..disebabkan ramai yg mintak buat SSiD Spedial edition, so zura plan mmg nak buat lah....so korang semua rasa macam mana? and nak letak apa kt dalam tu?

14 comments:

Salmah Hanim said...

nk kesah Firash dan Syaf meniti kebahgiaan....

mimi syafiqah said...

yup..nk tau ending leh x?hehehe

Nurfazila Suhaide said...

sokong kak mimi...hehehe....

nak mereka time tua2....duk2 atas bangku dan kenang memori kisah cinta mereka...hehe...**cadangan je...

YONG JIAO XIU said...

bagi je apa, sy bc suma. hahaha.

YONG JIAO XIU said...

ha bagi part paling best dlm tu la bagi awak. hehehe

blinkalltheday said...

setuju dgn pndapat diorg kt atas tuh

Wild Cherry said...

letak aje ape2 sis rase nak letak... WC bace je

Arissa Nur Batrisya said...
This comment has been removed by the author.
Arissa Nur Batrisya said...

nak part romantik syaf & firash + saat kedua2nya di ambang kebahagiaan yang tidak terhingga....

ooohhhh mesti sweetttt...!! =P

jocasta_baby said...

ha ah...time dorg da bahagia....

syahirah said...

nak tau cane dorang boleh berbaik
^ _ ^

IVORYGINGER said...

apa-apa aja...

IVORYGINGER said...

apa-apa aja...

norliza_osman said...

Nak.. akak tulis novel lah kak.. best sangat ceta tu..