:: My gangS :: TQVM

Monday, September 19, 2011

Pendapat tentang SSID


Salam semua...Pe khabar? Hehe..harap sihat semua la naa...okeylah tak nak cakap pepanjang Cuma nak tanya korang pasal yg bace ceta SSID tu..tak kesah la yang penah bace kt blog atau p2u( thanks sudi bg komen2)...yang penah bace kt blog dah sampai epi 10 hr tu kan and zura nak cakap kalau dlm manuskrip epi 10 tu mmg tak ade lah cz ramai yg ckp kejam and ade yg tak puas hati sampai kena zura kene kutuk plus sembur lg...huhu

So far skrg ni zura dh taip sampai bab 35 36 kot (340-+ pages)...maybe ade dlm 10 11 bab lagi kot...tp tak edit lg la..mybe kalau edit nnt ade pertambahan bab, tengoklah cmne..bile tgk org lain punye bnyklah tebal..haishh...kite punye nipis kut..huhu

Hope dapat lah siapkan cepat walau time ni lah kena kongsi lappy lah..kene turun naik KL la...tak dpt nk taip siang2 hr cz takde mase lagi...haisshh mcm2 dugaan...

And nak tanya lah korang cmne pasal ceta ni...nk tahu cmne korang nak ending dia? takutlah kalau zura tulis syok sendiri kan, nnt takde plak org nk bace, huhu...sebarang komen anda amatlah dihargai ;)

10 comments:

nls~ said...

sya lyan cita ni ..bez !

blinkalltheday said...

cite ni best n sweet sgt2..hope eppy nding ye,zura!!

Wild Cherry said...

Nak Heppy ending!!

YONG JIAO XIU said...

takpe2, ok dah tu. mesti nanti jejak gak 5++ tu. tinggal 11 bab lagi kan. kira jadi la tu.hope siap cpt n terbit cpt gak la hendaknya.

aisy said...

cter ni best..jgn rsau i like it..ending die buat jek la camana, jnji best..hehehe.yg kutuk2 tu entah2 nk karang satu ayt pun x pndai, so abaikn jek la ya..hehehe...

zura asyfar said...

nls, b.a.t,wc : thanks allz..konpem epy ending..hehe :)

yong : erk! dpt ke jejak 500? nk smpai 400 page pon dh merangkak2 ni..hope so, insyaAllah ;)

aisy : ok2..thanks dear ;D

Miqael Arshad said...

tak reti nak komen sebab 'dia' dah bz.....

Nurfazila Suhaide said...

heheh....nak hepi ending...! ! !

khairulizzah said...

kak..cter ni mmg best gler r..=)

zura asyfar said...

mike : tatau nk cakap ape lah kalau 'dia' ckp cenggitu..huhu

nurfazila : ofkos la hepi ending dear ;)

khairulizzah : thanks you lil sis..nntkn smbungn di p2u :D