:: My gangS :: TQVM

Tuesday, April 19, 2011

Sorry Allz

Assalamualaikum pada readers n followers blog OUR LOVE n HOTT STUFF….




Di sini zura nak mintak ampun dan maaf sebab ada berjanji nak update entry baru kat korang semua tapi tetap tak update2…huhu…bnyk betul masalah yg melanda minggu lepas…n this week, zura tgh edit manuskrip plak..so mmg betul2 bz…dan on9 pun mlm2 je skrg…citer2 Qale n Raze n Fajie tu terbengkalai mcm tu je walau dah siap draft…ada masa zura akn update bila siap edit manuskrip ni….sooryy all….

8 comments:

fatin Aqilah said...

smp ati mu membuat atiku begini... ='(

zura asyfar said...

tgh editing manuskrip n mmg bz...kalo tgk on9 pn bukan saje2 tp tgh wat research..sorry...

Anonymous said...

nk bukukan nvl ke sis?

zura asyfar said...

anoy : lebih kurg cm tu la tp bukan sis punye :)

Eiymah@Fatin Farehah said...

Takpe, kami akan sabar menunggu..All the best Zura!

zura asyfar said...

tengs ya Eiymah :)

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

wah..bz yer...gud luck!

follow u~ cntik love2 tu.. :)

zura asyfar said...

tu ar..mmg bz pon..hehe...tengs ya follow me..if ade blog nnt sy follow balik k :)